jump to navigation

FUN NEW YEAR 2008 January 1, 2008

Posted by dony in Experience.
trackback

Kemarin malam dua orang temen SMPq datang kerumahq mereka nginep sehari disana. Terus selama seharian tu kita berlima(eh salah ya kl aku diitung 3), kami bertiga selama 6 jam nonstop main PS kebayangkan gimana panasnya mata ini wow panassssss banget. Habis PSan kita bertiga ke warnet but the computer is hang so we cancel to chatting. Then kita semua dari rumahq jalan ke ULTRA DISC Darmo jalan, kebayang kan berapa lemak yang udah kebakar (500 pound). Terur malemnya kita bertiga nonton film yang kita sewa tadi and tidur jam 12 malam, jam 12 tet kita keluar ke rumahq yang satunya terus lihat keatas dari empat penjuru mata angin keluar 4 buah mercon yang berterbangan and it’s so beautifull and we back to my home and go to bed. That’s the amazing experience. Ihope next year I can see it once again. AMIIIIIIN.

Comments»

1. muizemo - January 3, 2008

kok temennya nggak dikasih makan sihh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: